Michelinstjärnor i all ära, men när det kommer till att få ha upplevt en helt perfekt måltid så kan man finna den på rummet på sitt hotell. 

Det är faktiskt inga svårigheter att få till en helt fantastisk middag, det handlar bara om att ibland så måste man vara lite kreativ. Så, om du vill överraska din kärlek ska du absolut läsa vidare för att f tips på hur du kan få till en middag utöver det vanligaste.

En middag med det lilla extra

3198218-whole-lobster-ceviche (1)Vad det handlar om är att du ska satsa på en intim känsla och en kväll som kan överraska. Att då lägga ihop hotell + middag blir en svårslagen kombination. På Hotell Stockholm – www.stockholmshotell.com kan du välja och vraka dig till ett bra hotell som uppfyller det du önskar och vad som även kan vara bra är att först kolla med restaurangen om det går att ordna med något litet extra i form av middag på rummet och små tillägg. Ofta brukare hotellrestauranger inte ha några problem med att göra lite små ändringar och göra saker utöver det vanliga, snarare kan detta vara något som de går igång på och även själva gör något extra så att du som fixar hela kalaset även blir överraskad.

Självklart behöver man inte göra sig till, men det kan vara en otroligt fin gest att ibland få ta i lite extra från fotknölarna för att visa att man verkligen uppskattar och tycker om någon. Att göra halvljumna saker var och varannan dag kan bli tråkigt och inte alls så romantiskt, men att satsa stort kan bli ett vackert minne som lever kvar länge. Kanske kan kvällen avslutas i ett spännande frieri. För när det kommer till frierier så finns det inga gränser på hur kreativ kan får vara. Detta klipp bevisar det: