När det kommer till sommarens varma och lediga dagar kan man tänka sig att man har orken och tiden att göra allt själv, men att välja catering är ett otroligt populärt val.

Det kan vara allt från att anordna en studentmottagning, födelsedag, möhippa, själva bröllopet eller varför inte den mest klockrena femtioårsfesten. Vad man än har för tillställning så vill man att planeringen och allt bara ska flya på så bra som möjligt, speciellt om det är måna inbjudna. Vad som då blivit otroligt populärt är att underlätta festligheten med catering. www.dincatering.com finns i Göteborg och levererar allt från små snittar till krämiga tårtor. Nu när denna bransch blommat upp allt mer är det med häpnad man kan läsa om vad det är de erbjuder.

Allt fler väljer catering

På Statistiska centralbyrån går det att finna mycket statistik om restaurangbranschen, och där läser man om glada siffror och får svart på vitt på att vi svenskar gillar att unna oss god mat. När det kommer till cateringbranschen omsatte den endast i Sverige 1,7 miljarder kronor och den bästa dagen att jobba inom denna bransch var under nyårsafton. Ja, människor vill unna sig och vill inte tumma på kvalitet genom att chansa att laga maten själv.

Genom att anlita en firma som kommer med maten innebär det att man dels frigör tid till annat, men även att man inte ens behöver tänka på porslinet – eller disken dagen efter för den delen. Vad som även börjar bli allt vanligare är att man med enkelhet kan komma med specialbeställningar om man har egna önskemål, något som brukar uppskattas.

Tänk bara på att det är viktigt att vara ute i god tid för att komma med egna önskemål samt för att veta att du har valt rätt mat. Det blir aldrig bäst om man stressar fram.

catering